Menu

Zakelijk Spaans

Cursussen Zakelijk Spaans - Schrijf je in via het formulier rechts>>

Zakelijk Spaans

Wat leert u?
Spaans op maat speciaal voor bedrijven en instellingen, inhoud volgens uw wensen. De cursussen zijn branche - en functiegericht. In een intakegesprek bespreken we de taalbehoeften bij uw bedrijf uitvoerig. U kunt de gewenste cursusduur aangeven en de door u gestelde doelen. Vervolgens toetsen we het taalniveau van uw werknemers. In overleg met u stellen wij een studieprogramma op dat, indien gewenst, specifiek op uw branche gericht is.

Rapportage over de voortgang van uw werknemers vindt regelmatig en volgens afspraak met u plaats. De lessen kunnen overal gegeven worden, op de werkvloer, in de thuisomgeving of bij onze klaslokaal.

Er wordt gewerkt met boeken specifiek gericht op het Spaans voor bedrijven. Wij maken ook speciaal lesmateriaal voor alle vakgebiedenen wordt gebruik gemaakt van materiaal dat u aandraagt.U kunt bijvoorbeeld een woordenlijst aanleveren in het Nederlands met begrippen die bij uw werk veel worden gebruikt. Wij vertalen de woorden en gebruiken die bij de lessen. Vanaf de eerste dag leert u wat u nodig heeft voor uw werk.

Hoe lang duurt een cursus?

Het beste is met een cursusblok van 12 weken (15 of 20 uur les) te beginnen. Elke les duurt 1,5 uur of 2 uur. Als u zo snel mogelijk Spaans moet leren, kunt u een spoedcursus volgen, van één of twee weken. U krijgt tussen 4 en 6 uur les per dag inclusief lunchen in het Spaans.

Cursus op uw locatie

Wanneer het moeilijk of onmogelijk is naar het instituut te reizen, kunnen lessen op locatie gegeven worden. Hiervoor worden reiskosten in rekening gebracht.

Tarieven

Het kenmerk van onze cursussen/trainingen is dat het om maatwerk gaat. De prijs hiervan is afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever; de factoren die de prijs bepalen zijn het totaal aantal uren les, het lesmateriaal en de leslocatie.

Doordat wij een klein instituut zijn met nauwelijks overhead kosten hebben wij gunstige tarieven en kunnen wij op zeer korte termijn starten.

Zie prijzen

Naast deze Zakelijk Spaans bieden wij ook Groepscursussen, Privélessenen en Cursussen op Maat aan.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze cursussen of wilt u een afspraak maken voor een kosteloos intakegesprek? Neem contact met ons op. U bent van harte welkom om kennis met ons te maken.

 

 

Inschrijfformulier

Maak een keuze

Wil graag de volgende cursus volgen

Lesmateriaal van ons, u betaalt dan geen verzendkosten
Maak keuze
Betalingswijze