Menu

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? 

Spaans Taalcentrum Don Quichot is opgericht met het doel de Spaanse taal en de cultuur van Spanje en Latijns-Amerika te bevorderen. Wij verzorgen tegen een goede prijs cursussen in de provincie Groningen en omgeving voor ieder die de Spaanse taal op een efficiënte, snelle en leuke manier wil leren spreken en verstaan. 

De lessen worden gegeven door een native speaker en lesbevoegde docent Spaans als Vreemde Taal met ruime ervaring aan diverse scholen en taleninstituten in binnen- en buitenland (o.a. de Rijksuniversiteit Groningen, Noorderpoortcollege, de Volksuniversiteit). Daarnaast is de docent enthousiast, geduldig en motiverend, waardoor iedereen zich in de les op zijn gemak zal voelen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat met een goede lesmethode en begeleiding iedereen een vreemde taal kan leren, het is alleen een kwestie van tijd, toewijding, oefening en motivatie. Wij helpen je graag Spaans te leren op een spontane en interactieve manier waardoor de lessen zowel leerzaam als plezierig worden ervaren. Tijdens de lessen wordt rekening gehouden met specifieke behoeften en voorkeuren van de cursisten.

Aangezien er verschillende behoeftes, interesses en redenen kunnen zijn voor het leren van de Spaanse taal, bieden wij een brede selectie cursussen op alle niveaus. Hopelijk vind je in het aanbod van ons taalcentrum een cursus die bij jouw past zodat u met ons de passie voor deze wereldtaal kunt delen. Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen als je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt.

Spaans Taalcentrum Don Quichot is lid van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland en staat ingeschreven als erkende instelling bij de Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.