Menu

Overige cursussen

Cursussen op maat - Schrijf je in via het formulier rechts>>

Op aanvraag kan in overleg een speciaal cursusprogramma worden samengesteld dat rekening houdt met het niveau van de deelnemers, de doelstelling van de cursus en de aard van de werkzaamheden binnen diverse beroepssectoren. Je kunt zelf bepalen wat voor soort cursus je wilt volgen. Het kan een groeps,- of en privécursus zijn. Hieronder een overzicht:

Spaans voor op vakantie
Bent je van plan op reis te gaan naar een Spaanstalig land en denkt je niet genoeg kennis van de taal te hebben om u goed verstaanbaar te maken? Deze cursus helpt je op weg. Je leert het taalgebruik dat u nodig heeft in de meest voorkomende situaties (kennismaken, de weg vragen, bestellen in bar of restaurant, boodschappen doen en eenvoudige gesprek voeren, enz.) We werken met een cursusboek voor vakantiegangers.

Voorbereiding taalcertificaat Spaans als tweede taal D.E.L.E
Met deze cursus hopen we je een perfecte voorbereiding te geven op je deelname aan het D.E.L.E examen. D.E.L.E. staat voor “Diploma de Español como Lengua Extranjera”. Het is het enige officieel erkende examen van de Spaanse taal voor buitenlanders. Het is zeer nuttig wanneer je in Spanje of in Latijns-Amerikaan wilt werken of studeren. Jaarlijks, in mei en november, neemt het Spaanse cultuur instituut Cervantes in vele plaatsen in Spanje en op haar vestigingen in het buitenland allerlei examens af op drie niveaus: “inicial”, “intermedio” en “superior”. Voorbereidingstraining op het examen door het gebruik van examens van vorige jaren, evenals het gebruik van gespecialiseerde boeken en materiaal. Het minimum niveau is half gevorderden.

Spaans voor studenten en professionals
Deze cursussen zijn speciaal ontworpen voor studenten en professionals die beroepsgericht Spaans willen leren en snelle resultaten willen boeken. Spaans leren is een investering in je toekomst. De Latijns-Amerikaanse markt wordt steeds groter en belangrijker, zelfs in de Verenigde Staten. Om deze reden geeft het beheersen van de Spaanse taal meer mogelijkheden in je carrière. Deze cursussen zijn ook ideaal als voorbereiding op jouw stage in Spanje of/en Latijns-Amerika. Hieronder een overzicht:

Toerisme Spaans
Deze cursus is ontworpen voor mensen die Spaans willen leren of perfectioneren en die zich specifiek op de toeristische wereld richten. Een van de meest opwindende industrieën ter wereld! Als je bij een reisbureau, touroperator, hotel of bij welk ander bedrijf binnen de toeristische sector dan ook werkt (of wilt werken), dan is deze cursus geknipt voor jou.

Medisch Spaans
Deze unieke cursus is voornamelijk ontworpen voor artsen, verpleegsters en andere vakmensen uit de gezondheidssector. Wij hebben een specifieke cursus Spaans ontwikkeld die de essentiële grammatica en vocabulaire behandelt, gecombineerd met de medische termen en vaardigheden die de communicatie met Spaanstalige patiënten mogelijk maakt.

Business Spaans
Deze cursus is bedoeld voor degene die actief zijn in het bedrijfsleven of bedrijfskunde studeren en naast algemeen Spaans specifiek zakelijk onderwerpen willen behandelen. In deze cursus worden onderwerpen zoals contracten, de interne organisatie van het bedrijf, de omgangsvormen, het product en zijn eigenschappen, multinationale bedrijven en overige zakelijke onderwerpen behandeld. Wil je de noodzakelijk taalvaardigheden leren om te communiceren in zakelijke situaties met cliënten en collega’s, dan is dit de perfecte cursus voor u.

Spaans conversatie
De conversatiecursus richt zich op diegenen die de basisgrammatica en woordenschat van de Spaanse taal beheersen, maar weinig kansen gekregen hebben die kennis in de praktijk te brengen en verder in alledaagse situaties het spreken willen oefenen. Dit gebeurt aan de hand van gespreks- en discussieoefeningen uit een conversatiegericht cursusboek, waar ook veel nieuwe woorden, luistermateriaal en uitdrukkingen aan bod komen om de discussie te bevorderen.

Er zal ook worden gewerkt met actuele onderwerpen en authentiek materiaal, zoals tijdschriften, krant artikelen, liedjes, video’s fragmenten en zelf ontwikkeld conversatiemateriaal. Daarnaast is er ook aandacht voor de culturen van de Spaanssprekende landen.

Overige cursussen: Cursus Spaanse Grammatica | Spaans: Taal & Cultuur | Bijles, enz.

Inschrijfformulier

Maak een keuze

Wil graag de volgende cursus volgen

Lesmateriaal wordt bij ons aangeschaft
Maak keuze
Betalingswijze