Menu

Welkom bij Spaans Taalcentrum Don Quichot

Wij bieden met grote inzet en veel enthousiasme cursussen Spaans op alle niveaus, van beginners tot vergevorderden, van normaal tempo tot zeer intensief. Er zijn verschillende redenen om Spaans te willen leren. Bijvoorbeeld als voorbereiding op jouw vakantie of verblijf in een Spaanstalig land, voor de bevordering van de communicatie met jouw Spaanstalige relaties, voor jouw werk of studie, of gewoon uit pure liefde voor deze mooie taal. Wat jouw motivatie ook is om Spaans te leren, bij ons ben je aan het goede adres!
 
Privélessen, online of bij ons op locatie. Meer info klik hier>>
 
Online groepslessen (4-6 personen)
 
Vanwege het coronavirus worden de zomercursussen online gegeven. Altijd al Spaans willen leren maar niet in de gelegenheid gehad om naar onze taalschool te komen? Wij bieden nu de ideale mogelijkheid om online Spaans te leren in klein groepsverband!
 
Je volgt je lessen thuis of waar je maar wilt via je computer, laptop of tablet in een online leeromgeving met alle mogelijkheden die een standaard klaslokaal ook heeft (whiteboard, veel interactie, in tweetallen werken of in kleine groepjes, etc.)
•  Onze cursussen zijn kleinschalig (max. 6 cursisten) waardoor er veel individuele aandacht is. 
Je hebt les van een native speaker docent.
Er wordt aan alle vaardigheden aandacht geschonken, maar voornamelijk staat de spreekvaardigheid centraal. Wacht niet langer en schrijf je nu in!
 

Tarieven groepscursussen 

Afhankelijk van het aantal weken gelden onderstaande prijzen. Deze tarieven zijn inclusief inschrijfgeld, consumptie (koffie/thee) en certificaat van deelname. De cursusboeken zijn niet bij de prijs inbegrepen. 

Groepscursussen

Type cursus

Prijs

Cursusduur

Aantal lessen

Aantal personen

Standaard

 

€ 198,- p.p.

13 weken

13 lessen van 75 minuten

4 - 6 personen

Compacto*

 

€ 168,- p.p.

10 weken

11 lessen van 75 minuten

4 - 6 personen

Intensief*

€ 195,- p.p.

8 weken

8 lessen van
2 uur

4 - 6 personen

 

*De groepscursussen van 8 weken en 11 weken worden alleen aangeboden van juni t/m augustus en van oktober t/m december.
Spaans Taalcentrum Don Quichot is een erkende instelling en staat ingeschreven in het Centraal Register Kortberoepsonderwijs (CRKBO).
Als erkende onderwijsinstelling zijn wij vrijgesteld van BTW.